13/12/2013

Cinta

naha eunya
cinta anu kalangsu
teuing kamana
sono laut jeung ombakna
teuing di mana
ngancikna

naha eunya cinta anu katalangsara
teuing kamana inditna
teu beja teu carita
sabab
langit
teu kungsi leungiteun

naha eunya cinta diuudag
lamun eunteup dina regang
hate anjeun.

Bandung, 02 Desember 2008
Dinukil dina buku kumpulan sajak Sunda; "Surat ti Bali" karya Didin Tulus


Puisi Karya: Didin Tulus

Kategori Puisi: Puisi Untuk Guru, Puisi Kenangan